RASPRODATO
Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black 5120877

Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black 5120877

Nije dostupno za porudžbinu.

Besplatna dostava

34.990,00 RSD *

*U cenu je uračunat PDV

Opis - Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black 5120877

Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black je namenjeno za starosnu grupu od 9 meseci do 12 god, (9-36kg)1/2/3 . Ovo auto sedište se ističe po svom kvalitetu izrade, obezbeđuje potpunu zaštitu kao i udobnost dece u razvoju. Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black poseduje udobni zaštitni jastuk koji možete namestiti jednom rukom. Linearna bočna zaštita pruža optimalnu zaštitu deteta od bočnih udara čak i u vrlo ranom stadijumu razvoja. Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black vašem detetu omogućava više položaja nagiba i visine naslona za dodatnu udobnost. Sedište je proizvedeno i atestirano u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04. Na sajtu Volim svoj dom možete naći različite modele i dezene kvalitetnih i atestiranih auto sedišta.

Karakteristike - Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black 5120877

Cybex auto sedište Pallas 2 fix, 9-36kg, grupa 1/ 2/ 3 
• Kao auto-sedište grupe I sa sigurnosnim jastukom, Cybex Pallas 2-fix omogućava više bezbednosti u poređenju sa konvencionalim sistemima sa sigurnosnim pojasevima. Jednostavnom transformacijom auto-sedište prelazi iz grupe I u auto-sedište grupe II/III Solution X2-fix. Poput bočnih vazdušnih jastuka nova bočna zaštita apsorbuje sile prilikom udara u ranoj fazi i tako dodatno poboljšava zaštitu od bočnih udara.
• U grupi I Cybex Pallas 2-fix poseduje novi sistem sigurnosnog jastuka i kao sedište 2u1 daje mogućnost izuzetno dugog perioda korišćenja od oko 11 godina. Auto-sedište se lako transformiše u Cybex sedište Solution X2-fix kada dete dostigne uzrast od oko 3 godine (15kg). ISOFIX sistem povezivanja takođe doprinosi poboljšanoj bezbednosti i većoj stabilnosti u obe grupe.
• Novi sigurnosni jastuk se podešava unapred i unazad i omogućava veću slobodu pokreta gornjeg dela tela kao i maksimalnu sigurnost u poređenju sa konvencionalnim sigurnosnim sistemima sa pojasevima pogotovo u slučaju frontalnih udara. Prilikom udara sila se ravnomerno raspoređuje preko sigurnosnog jastuka i specijalni materijal apsorbuje udarce. Ovaj sistem oponaša funkciju vazdušnog jastuka i značajno pomaže da se smanji uticaj sile prilikom eventualnih sudara. Pojas ne može da povredi dete dok je u isto vreme osetljivo područje vrata i ramena optimalno zaštićeno.
• Auto sedište grupe I Pallas - fix poseduje mogućnost promene nagiba naslona koja se može vršiti samo jednom rukom sa prednje strane sedišta.
• Dodatno poboljšani linearni sistem zaštite od bočnih udara auto-sedišta Pallas 2-fix impuls sile prilikom bočnih udara se značajno smanjuje. Zbog ove nove konfiguracije, serija reakcija se pokreće i pritom štitnici za glavu i ramena apsorbuju impuls sile u ranom stadijumu tokom sudara i zadržavaju osetljivu dečiju glavu u bezbednoj zoni sedišta.
• ISOFIX utvrđivač nudi poboljšanu bezbednost i veću stabilnost u obe grupe. Konektori dečijeg auto sedišta se jednostavno postavljaju u Vaše vozilo sa odgovarajućim ISOFIX priključcima. Konektori dečijeg sedišta se mogu lako saviti tako da sedište postane kompatibilno i sa vozilima koja nisu opremljena ISOFIX sistemom.
• 3 položaja oslonca za glavu
• Mogućnost promene nagiba naslona 
• 11 položaja visine naslona 
• Sadrži uložak za sedište za optimalnu visinu (Grupa I) 
• Težina: 11,2kg
• Tkanina koja diše
• Pesvlaka se može prati u mašini na 30°

Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04, i ima atest
Detaljnije o autosedištima možete videti na sajtu: http://www.auto-sedista.rs/  

Deklaracija

Šifra i naziv: Auto sedište Cybex Pallas 2 fix Pure Black 5120877
Jedinična mera: 1 komad
Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu


Pogledajte ostale proizvode iz podkategorije Auto sedišta

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije OPREMA ZA BEBE

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

PRIHVATAM

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com