KATEGORIJE

Kolica za bebuStolica za kancelarijuDruštvene igreGimi daska za peglanje i sušalice za veš
RASPRODATO
Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S 504530
Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S 504530

Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S 504530

Nije dostupno za porudžbinu.

Besplatna dostava

20.219,00 RSD *

*U cenu je uračunat PDV

Opis - Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S 504530

Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S je prvi brijač u svetu sa tehnologijom hlađenja – iritaciju kože stavlja pod led.
Braunov °CoolTec je revolucionarno novi brijač koji ima moć da oduzme vrelinu brijanju i iritaciju kože stavi pod led. Ova moć, povrh stilskog dizajna i pažljive izrade kakva se od Brauna očekuje, čini °CoolTec najverovatnije tehnološki najnaprednijim brijačem na suvo u svetu, donoseći neverovatno iskustvo pri brijanju za muškarce sa osetljivom kožom. Tajni element °CoolTec brijača je inovativna Braun Thermo-Electric-Cooling tehnologija (TEC). Dok većina brijača dozvoljava toploti da se prikuplja u glavi brijača, °CoolTec ima inovativnu aluminijumsku pregradu integrisanu u glavu uređaja koja aktivno hladi kožu tokom brijanja, minimizirajući crvenilo, osećaj peckanja i svraba, ostavljajući hladne i osvežene tragove za sobom. Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S poseduje pilagodljivi trofazni sistem sečenja za efikasnije brijanje. SensoBlade – specijalno dizajnirane oštrice omogućavaju ultimativno glatko brijanje. Jedinstvena Clean&Charge stanica što znači da na dodir dugmeta automatski puni, higijenski čisti i podmazuje kako bi električni aparat za brijanje Braun CT 2 S bio kao nov svakog dana. Ovaj moćni električni aparat za brijanje Braun CT 2 S je vodootporan do dubine od 5 metara zarad lakšeg pranja.Karakteristike - Električni aparat za brijanje Braun CT 2 S 504530

Aktivna tehnologija hlađenja: Integrisani elektrokeramički element za hlađenje automatski hladi kožu za vreme brijanja, minimizirajući iritaciju. Funkcioniše bez ikakvih gelova ili losiona.
 Prilagodljivi trostepeni sistem sečenja: Dva nezavisna pokretna elementa za sečenje adaptiraju se svakoj konturi lica – za efikasnije brijanje.
SensoBlade: Specijalno dizajnirane oštrice zahvataju dlake bez obzira u kom smeru rastu – za ultimativno glatko brijanje.
Jedina svetska trofazna Clean&Charge stanica na bazi alkohola: čisti, dezinfikuje, puni i podmazuje Vaš brijač jednostavnim dodirom na dugme.
1. Podmazuje svakim čišćenjem za dužu efikasnost sečenja.
2. Čisti mnogo higijenski efikasnije nego mlaz vode. Primetljivo udobnije na koži.
3. Puni za maksimalnu snagu baterije svaki put.
Vodootporan do 5 metara radi potpunog pranja
Wet&Dry: Specijalno dizajniran radi sigurne upotrebe pod tušem, za maksimalnu fleksibilnost
LED displej za status baerije, indikator čišćenja + indikator zaključavanja
Moćni trimer za duge dlake
Moćna punjiva Li-Ion baterija. Pun kapacitet za samo jedan sat, brzo punjenje 5 minuta = 1 brijanje
Do 45 minuta bežičnog brijanja


Slični proizvodi

Trenutno ne postoje slični proizvodi po ceni.

Pogledajte ostale proizvode iz podkategorije Brijači i trimeri

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije KUĆNI APARATI

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com