KATEGORIJE

Kolica za bebuStolica za kancelarijuDruštvene igreGimi daska za peglanje i sušalice za veš
RASPRODATO
Kengur nosiljka Ergobaby 360 crna 7450068

Kengur nosiljka Ergobaby 360 crna 7450068

Nije dostupno za porudžbinu.

Besplatna dostava

20.990,00 RSD *

*U cenu je uračunat PDV

Opis - Kengur nosiljka Ergobaby 360 crna 7450068

Kengur nosiljka Ergobaby 360 pruža 4 udobna i ergonomska položaja za nošenje dece: na stomaku prema napred, na stomaku prema nazad, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sedeći deo osigurava da dete uvek bude  u ergonomski ispravnom sedećem položaju s kičmom u optimalno zakrivljenom luku. Kengur nosiljka Ergobaby 360 je jednostavnog i svedenog dizajna koji se lako uklapa u sve kombinacije. Kengur nosiljka Ergobaby 360 pruža maksimalnu udobnost detetu i roditelju, budući da ravnomerno raspoređuje težinu deteta kako bi roditelju ruke ostale slobodne. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima izrade i inovativnom ergonomskom dizajnu, ova kengur nosiljka spada u jedne od najboljih. Na sajtu Volim svoj dom možete naći razne modele kengur nosiljki.

Karakteristike - Kengur nosiljka Ergobaby 360 crna 7450068

Ergobaby kengur nosiljka 360  

  • Nosiljka za četiri položaja Ergobaby 360 pruža 4 udobna i ergonomska položaja za nošenje dece: na stomaku prema napred, na stomaku prema nazad, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sedeći deo osigurava da dete uvek bude  u ergonomski ispravnom raskrečenom položaju s kičmom u optimalno zakrivljenom luku.
  • Maksimalna udobnost za roditelja
  • Naš novi široki pojas za struk i pojastučene naramenice osiguravaju udobnost i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu.
  • Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu deteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne kako bi roditelji mogli poneti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom detetu... ukratko ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.
  • Bez uloška za novorođenče namenjena je deci od 5,5 do 15kg
  • Uložak za novorođenče se posebno kupuje i dostupan je u dve boje bež i sivoj

Slični proizvodi

Pogledajte ostale proizvode iz podkategorije Nosiljke i oprema

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije OPREMA ZA BEBE

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com