Često postavljena pitanja

Vidi sve

Često postavljena pitanja kupaca i odgovori na njih.

Igračke za dvorište

Vidi sve

Igračke za dvorište su idealan način da se deca zabave tokom toplih dana. U našoj ponudi možete pronaći dijapazon igračaka za vaše dete.

Mali kućni aparati

Vidi sve

Mali kućni aparati neophodni su za svako domaćinsvo. Ovde možete naći pegle, usisivače, prečišćivače vazduha marke Bosch, Bauer, Philips, Gorenje, Xiaomi, Rowenta, Profi care, Samsung, Deerma. Učinite da vaš dom bude besprekoran, vazduh prečišćen i veš ispeglan. Pogledajte ponudu malih kućnih aparata na sajtu Volim Svoj Dom.

Bašta

Vidi sve

Bašta se smatra za najlepši deo kuće ali i najzahtevniji za održavanje. Svako ko ima baštu prvo kupuje kosilicu za travu, a mi u ponudi imamo električne i motorne kosilice, obične i akumulatorske trimere za dvorišta i alat za baštu. Da li ste namenili baštu samo za baštenski nameštaj i cveće ili ste napravili voćnjak, svakako vam treba neki alat za održavanje poput onoga što imamo u asortimanu: električna i akumulatorska testera, makaze za živu ogradu, usisivač - duvač lišća, za električne uređaje tu je u kablovska motalica, pumpa za vodu, crevo za vodu i naravno ono najosnovnije - set alata za baštu koji sadrži grabulje. Za ljubitelje cveća nudimo saksije raznih boja i makaze za ruže i travu. Za hedoniste tu su šatori, tende, baštenske kućice, suncobrani i da ugođaj bude potpun imamo i roštilj za dvorište. Ono što nas izdvaja od drugih jeste što nudimo i kompletnu opremu za vinogradarstvo.

Širok asortiman sportske i fitnes opreme. Sve što vam je potrebno da ostanete u formi – fitnes sprave, sprave za teretanu, roleri za decu i odrasle, bicikle za odrasle i dečiji bicikli. Uz sportsku i fitnes opremu i redovnu vežbu očuvajte i svoje zdravlje redovnom kontrolom pomoću  kvalitetne opreme.

Baštenski nameštaj

Vidi sve

Širok asortiman baštenskog nameštaja i uvek prepoznatljive akcije i popusti. Za sve ljubitelje setova, tu su baštenske garniture od kovanog gvožđa, baštenske garniture od drveta, aluminijumske baštenske garniture, baštenske garniture od ratana, plastične baštenske garniture, garniture za terase, garniture za dvorište i baštenski nameštaj za kafiće. U našoj ponudi imamo i klupe, baštenske kutije Curver, barski sto sa kutijom za led, baštenske klupe sa kutijom za odlaganje, baštenske kutije za odlaganje, hoklice od veštačkog ratana i tabure od ratana frigo ice cube, baštenske ljuljaške dvosed i trosed, baštenske ležaljke, pa čak i baštenske ležaljke sa tendom za vrelije dane.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

PRIHVATAM

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com