KATEGORIJE

Kolica za bebuStolica za kancelarijuDruštvene igreGimi daska za peglanje i sušalice za veš
RASPRODATO
Kengur nosiljka Ergobaby Original zvezdano crna 7450067

Kengur nosiljka Ergobaby Original zvezdano crna 7450067

Nije dostupno za porudžbinu.

Besplatna dostava

15.990,00 RSD *

*U cenu je uračunat PDV

Opis - Kengur nosiljka Ergobaby Original zvezdano crna 7450067

Kengur nosiljka Ergobaby 360 pruža 4 udobna i ergonomska položaja za nošenje dece: na stomaku prema napred, na stomaku prema nazad, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sedeći deo osigurava da dete uvek bude  u ergonomski ispravnom sedećem položaju s kičmom u optimalno zakrivljenom luku. Kengur nosiljka Ergobaby 360 je jednostavnog i svedenog dizajna koji se lako uklapa u sve kombinacije. Kengur nosiljka Ergobaby 360 pruža maksimalnu udobnost detetu i roditelju, budući da ravnomerno raspoređuje težinu deteta kako bi roditelju ruke ostale slobodne. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima izrade i inovativnom ergonomskom dizajnu, ova kengur nosiljka spada u jedne od najboljih. Na sajtu Volim svoj dom možete naći razne modele kengur nosiljki.

Karakteristike - Kengur nosiljka Ergobaby Original zvezdano crna 7450067

Ergobaby kengur nosiljka Original 
 
  • Ergobaby Original zbog ergonomskog dizajna prilagođena je kako svakodnevnim aktivnostima tako i dugim šetnjama, a njene atraktivne boje i dizajn čine je izvrsnim modnim dodatkom kako za gradske tako i za aktivnosti u prirodi.
  • 100% pamučna nosiljka
  • ima kapuljaču koja se sprema u džepić na prednjem kraju nosiljke
  • ima dodatni džepić za sitnice
Ergobaby nosiljke koriste se od otprilike 4 meseca starosti deteta, a uz dodatak umetka za novorođenčad (koji se dodatno kupuje i dostupan je u dve boje   bež   i   sivoj  ) omogućavaju zdravo nošenje dece od samog rođenja pa sve do 18 kg. Nosiljke se lako prilagođavaju veličini deteta i osobi koja nosi dete, a u njima se deca mogu nositi spreda, straga i bočno. Ergonomski dizajn Ergobaby-a podržava prirodni položaj za razvoj detetovih kukova Nosiljke raspoređuju većinu detetove težine između kukova i grudi te pomažu sprečavanju pritiska na kičmu.

Ergobaby nosiljke i roditeljima ublažavaju fizički napor jer raspoređuju težinu deteta između roditeljevih kukova i ramena dok ruke ostaju slobodne kako bi roditelji mogli poneti dodatne stvari, otvoriti vrata automobila, dati ruku drugom detetu... ukratko ostati aktivni i produktivni u svojim svakodnevnim životima.

Slični proizvodi

Trenutno ne postoje slični proizvodi po ceni.

Pogledajte ostale proizvode iz podkategorije Nosiljke i oprema

Pogledajte ostale proizvode iz kategorije OPREMA ZA BEBE

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
volimsvojdomrs@gmail.com