KATEGORIJE

Kolica za bebuStolica za kancelarijuDruštvene igreGimi daska za peglanje i sušalice za veš

Informacije o načinu i rokovima dostave

Troškovi dostave su jasno izraženi kod svakog artikla pojedinačno uz cenu samog artikla. Imamo dve vrste dostave: besplatnu i doplatu na ukupan iznos porudžbine.

Ukoliko poručite više artikala (bez obzira na broj) ne plaćate za svaki artikl dostavu, već se naplaćuje jedan iznos za celu porudžbenicu. Odnosno, plaćate dostavu za artikl koji ima najveći iznos dostave. Na primer, ukoliko poručite bazen čija dostava je na primer 2000 RSD i uz njega poručite set tanjira za koji je dostava na primer 250 RSD, plaćate dostavu samo 2000 RSD. Takođe, ukoliko poručite baštensku garnituru čija je cena dostave 1500 RSD i jelku čija je dostava besplatna, ukupnu dostavu plaćate 1500 RSD.

Pošiljke se šalju Bex ili D-express kurirskom službom na celoj teritoriji Srbije. Rok za slanje je 3-5 radnih dana, dok isporuka zavisi samo od kurirske službe.

 

Kuhinjski priborAparat za kafu Piccolo XS Dolce Gusto KP1A01Aparati za ulepšavanje koseBaštenski alatiBaštenska garnitura Emma 2 seater kapucino Curver CU 246155Sport rekreacija i zdravljeBicikl MONTAIN VISITOR ZERO ZERX271 1280041Alati

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com