KATEGORIJE

Kolica za bebuStolica za kancelarijuDruštvene igreGimi daska za peglanje i sušalice za vešRanac za skoluHrane za kućne ljubimce

POKLONI ZA SLAVU


KRSNA SLAVA I OBIČAJIProslavljanje krsne slave, je tradicionalni običaj kod Srba Pravoslavaca , koji vuče svoje korene još iz predhrišćanske ere. Veruje se da svaka kuća i porodica imaju svog svetog zaštitnika. Proslavljajući Svetu Krsnu slavu prema Pravoslavnom verskom kalendaru, odaje se počast porodičnom Svecu .
Tog dana se sa posebnom pažnjom sprema slavski kolač, koji se zajedno sa vinom i svećom nosi ujutro u crkvu da bi ga sveštenik blagoslovio. Uveče se sprema trpeza za porodicu, rodbinu i prijatelje. 
Rodbina i prijatelji se ne pozivaju na slavu, već se podrazumeva da sami dolaze da bi ispoštovali domaćina.Takođe se podrazumeva da će domaćin ugostiti svakoga ko dođe na slavu.
Tom prilikom gosti često donose poklone za slavu koje uručuju domaćinu u znak pažnje i poštovanja. Pokloni za slavu su najčešće razne vrste vina, ili kafa. U zadnje vreme sve češće pokloni za slavu su delovi pokućstva koje je praktično, lepog dizajna i korisno porodici.

Volim svoj dom vam nudi širok izbor poklona za slavu koji će obradovati svakog domaćina i domaćicu. Posuđe od najkvalitetnijih materijala, prelepog dizajna. Praktične kuhinjske aparate koji olakšavaju pripremu hrane. Tekstilnu galanteriju renomiranih proizvođača i još mnogo posebnih artikala koji će oduševiti i najzahtevnijeg klijenta.
Strana 1 / 8
Strana 1 / 8

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
volimsvojdomrs@gmail.com