Pravilo za registrovanje u VSD klub i korišćenje VSD kartice

Hoću i ja VSD klub karticu. Kako da je dobijem?
Za sve kupce koji žele da postanu deo VSD kluba dovoljno je da pri registraciji čekiraju polje „Želim da otvorim nalog na VOLIMSVOJDOM.RS“. Svaki sledeći put kada pristupite sajtu neophodno je da se ulogujete sa korisničkim imenom i lozinkom kako bi vam se sabirale porudžbenice da možete ispuniti uslov. 

Koji je uslov za dobijanje VSD klub kartice?
Uslov za dobijanje VSD kartice je da sakupite ukupnu porudžbinu (jedna ili više) u minimalnom iznosu 20.000 RSD počevši od 26. novembra 2019. godine (u iznos porudžbenice uključena je i poštarina). 

Šta ja dobijam tom karticom?
Za početak dobijate karticu koju možete lako poneti sa sobom. Kada dobijete VSD karticu, VSD klub ID koji unosite pri svakoj porudžbini vam omogućava dodatnih 5% popusta na svaku narednu porudžbinu, čak i na artikle koji su već sniženi ili u sklopu neke akcije. Popust se odnosi na iznos porudžbenice bez dostave. Svi članovi kluba tokom cele godine uživaju informacije o inovativnostima, akcijama, poklonima koje organizuje volimsvojdom.rs sajt. 

Šta je ovaj QR kod na kartici?
Većina može da sa mobilnim telefonom očita QR kod, a ovaj će vas lako odvesti na naš sajt gde možete izvršiti kupovinu.

Gde trebam da koristim taj VSD klub ID?
U poslednjem koraku porudžbine, na stranici koja se zove Provera kupovine. Tu možete pogledati da li ste ubacili sve što ste želeli u korpu i u desnom uglu ispod Napomene unesite kod sa kartice. Da biste ostvarili popust, obavezno je da unesete svoj kod, ali i da bi vam se na dalje sabirali iznosi porudžbina.

Da li neko može da pristupi mojim podacima?
Lične podatke korišćene pri registraciji na sajtu, Lemon planet doo koji je vlasnik sajta volimsvojdom.rs, neće koristiti u druge svrhe sem za vođenje evidencije porudžbina, slanje pošiljki odnosno VSD klub kartice, kao i slanje informacija o promocijama, akcijama i poklonima, niti će deliti sa drugim stranama.
Više o obradi podataka o ličnosti možete pogledati na stranici Uslovi korišćenja na našem sajtu.

Kako se koristi VSD klub kartica?
Svakom vlasniku uz karticu stiže i detaljno uputstvo za korišćenje. 

Dokle traje VSD klub kartica i kako mogu da je produžim?
VSD kartica ističe 31.decembra 2020. godine i moguće je produžiti ukoliko se u periodu trajanja kartice ostvari niz novih kupovina u minimalnom ukupnom iznosu 20.000 RSD.

Izgubio sam VSD karticu, kako sada?
U slučaju gubitka/krađe VSD kartice, kontaktirajte naš korisnički servis putem mejla: volimsvojdomrs@gmail.com i prijavite nestanak. Izrada nove kartice se naplaćuje 500 RSD. Nakon evidentirane uplate, kartica će biti gotova za dva do tri radna dana i poslata na Vašu adresu, nakon čega ćete moći da nastavite sa korišćenjem popusta. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona
011/408-2174
ili na e-mail
servis.volimsvojdom@gmail.com